NÉMETH GÉZA “JÖVŐ-KÖNYVE” A REFORMÁTUS GYÜLEKEZETEKNEK

.

VONULÁS A SZÉKELYEKÉRT OKTÓBER 27-ÉN BUDAPESTEN

 

A Székelyföld közigazgatási szétdarabolása elleni tiltakozásul október 27-re meghirdették  a Székely Nagy Menetelését a történelmi Háromszékre. Ezzel egy időben kerül sor a budapesti szimpátiatüntetésre, melyet az Erdélyi Gyülekezet is támogat. Annak érdekében, hogy az istentisztelet után együtt lehessen menni a román követség előtt 12 órakor kezdődő központi rendezvényre, a gyülekezet vezetése kéri, hogy minél többen autóval jöjjenek az istentiszteletre. A gyülekezet zászlajával csatlakozik a rendezvényhez, mely lelkészének imájával és áldásmondással ér véget.

[button link=” http://www.erdelyigyulekezet-budapest.hu/?page_id=1327″ color=”silver”] Tovább[/button]

.

Meghívó Reformáció Ünnepére és Halottak Napjára

[button link=” http://www.erdelyigyulekezet-budapest.hu/?page_id=1343″ color=”silver”] Tovább[/button]

 


Németh Géza református lelkész 3.

 

Megkezdődött Németh Géza: Miért fontos az egyházi jövőkép? című kötetének szétküldése a magyar református gyülekezetek és intézmények számára, első lépésben a magyarországi és erdélyi gyülekezeteknek.

A könyv kísérőlevelében (lejjebb) a kötetet szerkesztő örökösök nevében Németh Zsolt és a kiadó Erdélyi Gyülekezet nevében Zalatnay István, aki a tanulmányok előszavát írta, azt kérik: aki teheti, a könyv árának elküldésével támogassa a zilahi református óvodát. Egyúttal kérik a Németh Gézára vonatkozó dokumentumok, visszaemlékezések megküldését.

Németh Géza kötet Németh Géza református lelkész


[button link=”http://www.erdelyigyulekezet-budapest.hu/?page_id=1283″ color=”silver”] Tovább[/button]