Kiállítás a Reménység Szigetén

Nagypásztor Andrea régóta gyülekezetünk tagja, s mindenki ismeri sorsát, súlyos betegségét, mely munkaképtelenné tette. De Isten mindenkit alkotó kedvvel teremtett, legyen az bármi is. Andreát a rajzolás szeretetével áldotta meg.

Nagytiszteletű Úr, Nagytiszteletű Asszony és főgondnokunk, Lili néni sokat gondolkoztak, mivel is tudnák megörvendeztetni Andreát. Andrea elárulta, hogy szívesen tanulna rajzolni. Így aztán a gyülekezet támogatásával beiratkozott egy rajziskolába. Ez három évvel ezelőtt történt……

……kiváló mester, Schallar István keze alá került, aki nagy szakértelemmel és szeretettel oktatja Andreát……
.

……az itt kiállított alkotások ennek a három évnek a termései. Szándékosan nem tematikusan, nem időrendben tettük ki az alkotásokat. Andreával együtt válogattam össze, mi mi mellé kerüljön. Azt hiszem azért így is látható, hogy melyek a korábbi, s melyek az utolsó művek, s szépen érzékelhető a kezdeti botladozások utáni fejlődés. A rajzok mind az iskolában készültek, modellek, s beállított tárgyakról, és van néhány híres műről készült másolat is. Portrét és másolatot készíteni igen nehéz feladat, sok kitartás és eltökéltség kell hozzá. Úgy látszik Andreában ez meg van, s továbbra is kedvel és kitartással fog dolgozni.

Kérem, fogadják szeretettel a kiállított műveket, az élményt mellyel Nagypásztor Andrea megajándékozott minket.
Koryürek Vera

Reménység Szigete, 2016. június 26.

image001

image002

image003